Електрокари все більше підкорюють міста. Представляємо нового героя армії електромобілів – Seat Mii, з асортименту DOBROKAR 📞068 242 35 73
▪️Новинка від Seat, цей компактний і водночас витривалий хетчбек – знахідка для тих, хто шукає альтернативу двигунам внутрішнього згоряння і водночас хоче залишатись максимально мобільним.
▪️Об‘єм батареї в 36,8 кВт дає можливість проїжджати цим автом до 300 кілометрів на одному заряді.
В Mii є все, що потрібно для комфортних поїздок: клімат та круїз контроль, контроль смуги руху, підігрів передніх сидінь, електрообігрів лобового скла, датчик світла та інші сучасні опції.
На задніх сидіннях салону вільно встановлюються два дитячі автокрісла. Багажник, який на перший погляд може видатися скромним, насправді вміщає і габаритний дитячий візок, і валізку, і ще й місце лишається для дрібниць. А значить сімейні поїздки з дітьми можна організовувати без обмежень.
▪️Авто має два роз‘єми – (тип2)і (ccs) а також шнури – для заряджання в домашніх умовах та для пришвидшеного заряджання ( до 7.2 кВт ) на станціях.
ШВИДКА ЗАРЯДКА ccs може заряджати автомобіль до 40 кВт / год. Це означає що з 0 до 100% авто зарядиться менш ніж за 45 хвилин.
Зважаючи на широку мережу зарядок для електромобілів та зручних сервісів, які їх обслуговують, з Сеатом міі можна планувати і далекі подорожі.
▪️Автомобілі із нової партії від DOBROKAR мають першу реєстрацію у 2020 році і пробіг до 10 тисяч км. Це, по суті, нова машина, за ціною вживаної. 16 400 євро – найкраща ціна на ринку!
Автомобілі є на майданчику DOBROKAR в Україні, на вулиці Городоцькій, 306.
Для домовленостей про огляд та уточнення деталей телефонуйте 📞068 242 35 73
детальний відеоогляд дивіться тут 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *